Τα έργα της Paperfly

Δείτε μερικά ενδεικτικά δείγματα έργων μας, που αφορούν είτε σε επαγγελματικά sites, ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop), sites φορέων κ.α. Σε καθένα από αυτά, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες, να δείτε ποιες υπηρεσίες υλοποιήθηκαν, καθώς και ποιες τεχνολογίες χρησιμοποιήθηκαν.

Samaras Pack

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας αναλώσιμων εστίασης, ειδών συσκευασίας κλπ της εταιρείας Samaras Pack

Σπύρος Τζιόρας – Εμβρυομητρική

Η επίσημη ιστοσελίδα του μαιευτήρα ιατρού Σπύρου Τζιόρα, που εξειδικεύεται στην εμβρυομητρική

Δαίδαλος ΑΤΕΒΕ

Η ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΤΕΒΕ είναι εργοληπτική εταιρία με έδρα τα Ιωάννινα, που εκτελεί ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Μυλανθός

Η εταιρεία Μυλανθός διαθέτει πρότυπη μονάδα παρασκευής παραδοσιακών γλυκών – μαρμελάδων, εσπεριδοειδών χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά υλικά.

About Care

To ηλεκτρονικό φαρμακείο “About Care” στα Ιωάννινα

ΕΤΠΕ

Η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ) εκπροσωπεί τους Έλληνες επιστήμονες ΤΠ) με κοινό ενδιαφέρον τις εφαρμογές τους στην εκπαίδευση.

Zagori Mountain Running

Το Zagori Mountain Running είναι ο μεγαλύτερος αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, με περισσότερους από 2000 αθλητές ετησίως από δεκάδες χώρες του κόσμου.

Anilio Park

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου Μετσόβου “Anilio Park” αποτελεί ένα ξεχωριστό σημείο συνάντησης για σκι, χιονοδρομίες, trekking, ορειβασία, ποδηλασία, εναλλακτικούς τρόπους χαλάρωσης και διασκέδασης.

Paterousi Beauté

To Paterousi Beauté παρέχει εξατομικευμένες θεραπείες και προτάσεις ομορφιάς καθώς και υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα.

GIZAS Bandag retread

Η εταιρεία Gizas Bandag retread δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο με την αναγόμωση ελαστικών για φορτηγά, ημιφορτηγά, bobcat και αγροτικά.

Musica Ferrum

Η Musica Ferrum είναι ένας Μουσικός Εκδοτικός Οίκος που εστιάζει στη σύνθεση σύγχρονων έργων Κλασικής Μουσικής.

Πετροτεχνίτες

Με σεβασμό στη Ζαγορίσια αρχιτεκτονική, οι Πετροτεχνίτες αναλαμβάνουν πέτρινες κατασκευές, αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα και εγγύηση κάθε εργασία δόμησης.

Παιχνίδια Λαμπρίδης

Εδώ και χρόνια η εταιρεία «Λαμπρίδης», εμπορεύεται τα καλύτερα ποιοτικά παιχνίδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο τόσο από αισθητικής όσο και από εκπαιδευτικής άποψης, σε τιμές απολύτως ανταγωνιστικές ανά την Ελλάδα.

Χάρτινη σβούρα

Το eshop www.xartinisvoura.gr είναι η διαδικτυακή προέκταση του βιβλιοχαρτοπωλείου “Χάρτινη Σβούρα” που βρίσκεται στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Ostracon ΕΠΕ

Η Ostracon ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της αντιπροσώπευσης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στους τομείς της υγείας και άσκησης καθώς και της παροχής υπηρεσιών έρευνας και ανάπτυξης.

NS Guitar Workshop

Το NS Guitar Workshop είναι ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της κιθάρας, και όχι μόνο, με εμπειρία και τεχνογνωσία από το 1968.

ArtMech

Η πρώτη καλλι”Τεχνική” υπηρεσία στην Ελλάδα.

Dukas Guitars

Οι Dukas Guitars είναι χειροποίητα μοναδικά όργανα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ειδικά για τις ανάγκες και τεχνικές απαιτήσεις του εκάστοτε μουσικού.

Κέντρο πρόληψης “Σχεδία”

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σχεδία», παρέχει δωρεάν υπηρεσίες πρόληψης, με στόχο να ενισχυθεί η δυνατότητα του κάθε ατόμου να επιλέγει έναν τρόπο ζωής μακριά από εξαρτήσεις και προβληματικές συμπεριφορές.

Hellas Fruit

Η εταιρεία Hellas Fruit (Εξαγωγική Ηπείρου) έχει ως κύριο σκοπό την εξαγωγική δραστηριότητα στα εσπεριδοειδή και οπωροκηπευτικά.

GHC – Freight Forwarding

Η Global Hellenic Connections (GHC) είναι μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες διεθνών διαμεταφορών και logistics με έδρα τα Ιωάννινα.

Ηπειρωτικός Αγών

Ο Ηπειρωτικός Αγών είναι η αρχαιότερη ημερήσια εφημερίδα της Ηπείρου και μια από τις παλαιότερες εφημερίδες στην Ελλάδα.

Ξενώνας Γαία (Δίλοφο)

O ξενώνας ΓΑΙΑ βρίσκεται στο Δίλοφο, ένα από τα πιο όμορφα και καλοδιατηρημένα χωριά του Ζαγορίου.

Ευγένιος Τασιούλας – Χορδιστής πιάνου

Ο Ευγένιος Τασιούλας είναι ένας από τους καλύτερους χορδιστές πιάνων στην Ελλάδα. Στο site του παρουσιάζονται όλες οι υπηρεσίες του & πληροφορίες σχετικά με το χόρδισμα & τη συντήρηση του πιάνου.