ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Σχετικά με εμάς

Φτιάχνουμε ιστοσελίδες στα μέτρα σας

Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία και τις συνεργασίες μας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι το site σας θα έχει την ταυτότητα, την αισθητική & το χαρακτήρα που σας αρμόζει.
Ας το σχεδιάσουμε μαζί!

Πολυετής εμπειρία

Με έδρα τα Ιωάννινα και εμπειρία από το 2004 στο σχεδιασμό & την ανάπτυξη επαγγελματικών ιστοσελίδων όλων των τύπων, με μεγάλη γκάμα δειγμάτων δουλειάς όπως: 

 • Ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops)
 • ιστοσελίδες εταιρικής ταυτότητας
 • παροχής υπηρεσιών
 • ξενοδοχείων
 • ειδησεογραφικών sites
 • εκδηλώσεων & καλλιτεχνικών events
 • διοργάνωσης αθλητικών events
 • sites για την 3-βάθμια εκπαίδευση
 • sites φορέων & οργανώσεων κ.α.
 • Ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops)
 • ιστοσελίδες εταιρικής ταυτότητας
 • παροχής υπηρεσιών
 • ξενοδοχείων
 • ειδησεογραφικών sites
 • εκδηλώσεων & καλλιτεχνικών events
 • διοργάνωσης αθλητικών events
 • sites για την 3-βάθμια εκπαίδευση
 • sites φορέων & οργανώσεων κ.α.

πλέον αισθανόμαστε  απολύτως σίγουροι πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμη και το πιο απαιτητικό σας project με απόλυτη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό!

Τι μας κάνει να διαφέρουμε;

Κάθε νέο project, είτε αυτό αφορά σε ένα “μικρό” προσωπικό site ή σε ένα πολύπλοκο e-shop, το αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο σεβασμό, λεπτομερή σχεδιασμό & επαγγελματισμό. Ακριβώς, σαν να ήταν το δικό μας προσωπικό site!

Προσπαθούμε να μελετήσουμε μαζί με τον υποψήφιο πελάτη μας όλες τις πτυχές και τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής του, να βρούμε τα δυνατά σημεία τα οποία πρέπει να τονιστούν, αλλά και αυτά που ενδεχομένως χρήζουν βελτίωσης και να σχεδιάσουμε μαζί τη λύση που του ταιριάζει όσο το δυνατόν καλύτερα. 

Αυτά που για άλλους αποτελούν…ασήμαντες λεπτομέρειες, για εμάς είναι η ουσία της σωστής και άρτιας κατασκευής ενός site. Η προσοχή στη λεπτομέρεια λοιπόν, κατά το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός site, είναι αυτό που εγγυημένα μπορεί να κάνει το site σας να ξεχωρίσει ανάμεσα στον ανταγωνισμό για την ποιότητα και την αρτιότητά του. 

Πώς σχεδιάζουμε τα sites/e-shops;

Κάθε πελάτης είναι μοναδικός, όπως και οι ανάγκες του. Έτσι, κακά τα ψέματα...δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις που να ταιριάζουν απόλυτα σε όλους.

Κάθε περίπτωση ιστοσελίδας ή e-shop είναι μοναδική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Η ειλικρίνεια απέναντι στον πελάτη και η ευθύτητά μας απέναντί του για όλες τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει με την είσοδό του στον ψηφιακό κόσμο, του δίνει τη δυνατότητα να προετοιμαστεί καλύτερα, να βελτιώσει την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες του και τελικά να συν-δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο, αφενός θα τον αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο και αφετέρου θα δώσει πραγματική υπεραξία στην επιχείρησή του.

Η διαδικασία ανάπτυξης ενός νέου site ή ηλεκτρονικού καταστήματος, περιλαμβάνει πάντα: διαρκή επικοινωνία, αλληλεπίδραση, ανταλλαγή απόψεων, μέχρι να καθοριστούν από κοινού οι στόχοι με εσάς. Μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικά sites & e-shops τα οποία θα είναι “κομμένα & ραμμένα” πάνω στις απαιτήσεις, τις ανάγκες, τη φιλοσοφία & την αισθητική σας.

Είπαν για εμάς

"Στην Paperfly χρωστάμε το νέο πρόσωπο του Ηπειρωτικού Αγώνα (την ιστορικότερη εφημερίδα στα Γιάννενα), καθώς ανέλαβε τη σχεδίαση και την ανανέωση της ήδη υπάρχουσας ιστοσελίδας μας (agon.gr). Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ο Ηλίας άκουγε, πρότεινε, βελτίωνε και υλοποιούσε κάθε ιδέα, προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες μιας σύγχρονης ειδησεογραφικής σελίδας και τις προδιαγραφές που πρέπει να τηρεί, αν θέλει να κάνει τη διαφορά. Άμεση ανταπόκριση ακόμη και στα απρόοπτα και επιτακτικά, φρέσκια ματιά και άψογη συνεργασία μέχρι σήμερα. Νιώθουμε τυχεροί (και ασφαλείς) που έχουμε την Paperfly (και τον Ηλία) στο πλευρό μας."
Ηπειρωτικός Αγών Logo
Τιτίκα Τζάλλα
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ
"Πάντα θα είμαστε ευγνώμονες στην Paperfly για τη μεταμόρφωση της ιστοσελίδας μας και το εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα. Πολύ όμορφες ιδέες και μεγάλη υπομονή στην ανάλυση και υλοποίηση κάθε ιδέας μας. Το σημαντικότερο όμως για εμάς, ο επαγγελματισμός και ταυτόχρονα η τόσο ανθρώπινη προσέγγισή τους σε κάθε πτυχή της συνεργασίας μας. Εύχομαι να υπάρξουν πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για να συνεργαστούμε ξανά. Σας ευχαριστούμε!"
Tsakiris Ski Logo
Γιώτα Τσακίρη
Tsakiris Ski - BANSKO
"Στη συνεργασία με την Paperfly από την πρώτη στιγμή διαφάνηκε ο επαγγελματισμός και η άριστη συνεννόηση για τη δημιουργία του καινούργιου eshop της Diachel. Το τελικό αποτέλεσμα φανερώνει μια σύγχρονη και πολύ ευέλικτη ιστοσελίδα που είναι αποδέκτης μόνο θετικών κριτικών από τη στιγμή που ανέβηκε στον αέρα. Η υποστήριξη για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή υλοποίηση μετά την ολοκλήρωση υπήρξε άμεση και αποτελεσματική. Ευχαριστώ πολύ για αυτή την άψογη συνεργασία! ."
Diachel logo
Κωνσταντίνος Γκολφινόπουλος
DIACHEL A.E.
Paperfly μετά από 15 χρόνια συνεργασίας και τέσσερα διαφορετικά site που έχει κατασκευάσει για την μικρή οικογενειακή μας επιχείρηση είναι ο απόλυτος συνεργάτης !"
NS Guitar Workshop Logo
Σταύρος Ντούκας
NS GUITAR WORKSHOP / DUKAS GUITARS
"Η συνεργασία μας με την Paperfly ήταν άψογη. Υπήρχε άμεση εξυπηρέτηση και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας."
Hellas Fruit Logo
Κωνσταντίνος Παπαδήμας
HELLAS FRUIT
"Από την αρχή της συνεργασίας μας, υπήρξε άψογη συνεννόηση και αμέσως βεβαιώθηκα για τον επαγγελματισμό και την εμπειρία. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσδοκίες μου."
Artmech Logo
Αλέξης Τσιώνης
ARTMECH
"Η συνεργασία μου με την Paperfly έδωσε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα ιστοσελίδας για τα χρήματα που διέθεσα. Τον έχω συστήσει σε πελάτες και γνωστούς μου χωρίς δισταγμό."
Greek Hellenic Connections Logo
Σπύρος Κ. Ζαφείρης
Global Hellenic Connections