Κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδων στα Ιωάννινα, μοναδικής αισθητικής, λειτουργικότητας, ταχύτητας και κυρίως … σχεδιασμένων και φτιαγμένων στα μέτρα σας!

Σχεδιασμός με προσοχή στη λεπτομέρεια!

Αυτά που για άλλους αποτελούν…ασήμαντες λεπτομέρειες, για εμάς είναι η ουσία της σωστής και άρτιας κατασκευής ενός site. Η προσοχή στη λεπτομέρεια κατά το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός site, είναι αυτό που εγγυημένα μπορεί να κάνει το site σας να ξεχωρίσει για την ποιότητά του. 

Άλλωστε, η ιστοσελίδα σας είναι η ηλεκτρονική εικόνα σας. Και σίγουρα, δεν θα θέλετε να την αφήσετε στην τύχη της, ειδικά μάλιστα εάν πρόκειται για επαγγελματική/εταιρική ιστοσελίδα!

Μάθετε για ποιο λόγο οι ιστοσελίδες μας ξεχωρίζουν

Θέλετε να μάθετε για ποιο λόγο οι ιστοσελίδες ξεχωρίζουν; Απλούστατα γιατί σε όλες τις συνεργασίες μας ανεξαιρέτως, είτε πρόκειται για το προσωπικό σας site/blog, είτε για κάποιο site εταιρικής παρουσίας (πχ ιατρείο, αρχιτεκτονικό γραφείο, σελίδα καλλιτέχνη, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών) ή κάτι πιο διαδραστικό όπως πχ ειδησεογραφικό site, δίνουμε έμφαση:

για τη σωστή εμφάνιση του site σε όλους τους τύπους συσκευών: σταθερός υπολογιστής (desktop), κινητά (mobile και tablet)

ακολουθούμε πάντα τις νέες τάσεις του design, σεβόμενοι όμως πάντα τις δικές σας ανάγκες και προτάσεις

μια από τις πιο σημαντικές παραμέτρους για ένα κορυφαίο site, είναι ο σεβασμός στην εμπειρία του χρήστη, του τελικού επισκέπτη

Επιλέγουμε τον κατάλληλο server για τη φιλοξενία (web hosting) του site σας & εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνικές επιτάχυνσης φόρτωσης για να επιτύχουμε κορυφαίες ταχύτητες φόρτωσης

Βασικές υπηρεσίες

Σε όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, παρέχουμε ανεξαιρέτως τις εξής δυνατότητες/υπηρεσίες:

Extra υπηρεσίες

Εκτός από τις βασικές παροχές, υπάρχει η δυνατότητα extra υπηρεσιών & λειτουργιών, εφόσον το επιθυμείτε:

Δείγματα της δουλειάς μας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά ενδεικτικά sites μας ποικίλης θεματολογίας και ύφους

Πώς φαντάζεστε το site σας;

Κάθε ιδέα και κάθε συνεργασία, απέχει μόνο 1 κλικ…

Ας συζητήσουμε το πώς έχετε φανταστεί το δικό σας site και είναι βέβαιο πως το αποτέλεσμα που μπορεί να προκύψει με τη συνεργασία μας, θα σας ανταμείψει!