Κατασκευή e-shop

Σχεδιασμός & κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών!

Το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν είναι το μέλλον. Είναι το παρόν!

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει πλέον παγιωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών και οι πωλήσεις μέσω e-shops έχουν συνεχώς ραγδαία αυξητική τάση! Ακόμη και χρήστες που δεν έχουν ιδιαίτερη εξοικείωση με την τεχνολογία, τα τελευταία χρόνια επιλέγουν για τις αγορές τους τη λύση των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Πλέον μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται εμπορικά, επιβάλλεται να διαθέτει το δικό της σύγχρονο και καλαίσθητο e-shop.

Σχεδιασμός με προσοχή στη λεπτομέρεια!

Αυτά που για άλλους αποτελούν…ασήμαντες λεπτομέρειες, για εμάς είναι η ουσία της σωστής και άρτιας κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Η προσοχή στη λεπτομέρεια κατά το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός e-shop, είναι αυτό που εγγυημένα μπορεί να το κάνει να ξεχωρίσει για την ποιότητά του. 

Άλλωστε, η ιστοσελίδα σας είναι η ηλεκτρονική εικόνα και “βιτρίνα” των προϊόντων σας. Και σίγουρα, όπως σίγουρα δεν κάνετε και με το φυσικό σας κατάστημα, δεν θα θέλετε να την αφήσετε στην τύχη του και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα…

Μάθετε για ποιο λόγο τα e-shops μας ξεχωρίζουν

Θέλετε να μάθετε για ποιο λόγο τα e-shops που κατασκευάζουμε ξεχωρίζουν; Απλούστατα γιατί σε όλες τις συνεργασίες μας ανεξαιρέτως, είτε πρόκειται για ένα “μικρό” eshop με μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες προϊόντα, είτε ένα μεγάλο & απαιτητικό e-shop με χιλιάδες προϊόντα, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση:

για τη σωστή εμφάνιση του e-shop σε όλους τους τύπους συσκευών: σταθερός υπολογιστής (desktop), κινητά (mobile και tablet). Οι επισκέπτες σας μπορεί να επισκέπτονται το ηλεκτρονικό σας κατάστημα από οποιαδήποτε τύπου συσκευή. Γιατί να μη γίνουν πελάτες σας ανά πάσα στιγμή;

Επιλέγουμε τον κατάλληλο server για τη φιλοξενία (web hosting) του e-shop σας & εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνικές επιτάχυνσης φόρτωσης για να επιτύχουμε κορυφαίες ταχύτητες φόρτωσης. Με αυτό τον τρόπο, έχει αποδειχθεί με μελέτες, ότι μειώνεται ο αριθμός των πελατών που εγκαταλείπουν τις αγορές τους χωρίς να τις ολοκληρώσουν.

μια από τις πιο σημαντικές παραμέτρους για ένα κορυφαίο e-shop, είναι ο σεβασμός στην εμπειρία του χρήστη, του τελικού επισκέπτη. Διασφαλίζουμε την εύκολη πλοήγηση την αναζήτηση & φιλτράρισμα των προϊόντων και πολλών άλλων παραμέτρων που τελικά οδηγούν σε…πωλήσεις!

ακολουθούμε πάντα τις νέες τάσεις του design, σεβόμενοι όμως πάντα τις δικές σας ανάγκες και προτάσεις

Βασικές υπηρεσίες

Paperfly - Κατασκευή eshop
Σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε, παρέχουμε ανεξαιρέτως τις εξής δυνατότητες/υπηρεσίες:

*Το e-shop σας, μπορεί να έχει απεριόριστο αριθμό προϊόντων, εφόσον το πακέτο φιλοξενίας που έχετε επιλέξει το υποστηρίζει από άποψη χωρητικότητας.
Στη βασική υπηρεσία μας, δεν περιλαμβάνεται καταχώριση προϊόντων (data entry). Κατά την ολοκλήρωση και παράδοση του e-shop σε εσάς, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μάθημα (συνοδευόμενο με σχετικό video) όπου θα εκπαιδεύσουμε εσάς (ή κάποιον από το προσωπικό σας) στον τρόπο με τον οποία θα εισαγάγει προϊόντα στο site, καθώς και δίνοντάς σας τις οδηγίες ορθής χρήσης (μέγεθος και τύπος φωτογραφιών, ονόματά & περιγραφές προϊόντων και πολλά άλλα..).
Εφόσον όμως σας ενδιαφέρει η καταχώριση προϊόντων από εμάς, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει από εμάς ως ξεχωριστή υπηρεσία για την οποία θα υπάρξει σχετική προσφορά.

Extra υπηρεσίες

Εκτός από τις βασικές παροχές, υπάρχει η δυνατότητα extra υπηρεσιών & λειτουργιών, εφόσον το επιθυμείτε:

Διασύνδεση (γέφυρα) με εμπορικό πρόγραμμα (ERP)

H διασύνδεση του εμπορικού σας προγράμματος (ERP) – συχνά αποκαλούμενη και ως “γέφυρα“- με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, είναι κάτι το οποίο μπορεί να δώσει πνοή στην επιχείρησή σας, να μειώσει τους χρόνους και τον κόπο στην καθημερινότητά σας, αλλά και τα ανθρώπινα λάθη.

Πώς γίνεται αυτό;

Το εμπορικό σας πρόγραμμα (πχ Entersoft, SoftOne κλπ) μπορεί να διασυνδεθεί έτσι ώστε να ανταλλάσσει αμφίδρομα πληροφορίες με το e-shop σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να διαχειρίζεστε τα προϊόντα, τις τιμές και τις εκπτώσεις τους, τα χαρακτηριστικά και τις περιγραφές τους, τα αποθέματά τους σε πραγματικό χρόνο και μαζικά.

Επιπλέον, οι παραγγελίες του e-shop αλλά και οι πωλήσεις που προκύπτουν στο φυσικό κατάστημά σας, θα ενημερώνουν αυτόματα το απόθεμα του ERP σας, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο πάντα σωστά τα υπόλοιπα της αποθήκης. Αυτό σας απαλλάσσει από το άγχος της σωστής τήρησης των αποθεμάτων, μιας και τόσο το ERP όσο και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα είναι πάντα και σε πραγματικό χρόνο ενημερωμένα για οποιαδήποτε κίνηση προκύψει (εισαγωγή ή εξαγωγή προϊόντων).

Με τη γέφυρα του ERP με το e-shop σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και άλλες υπηρεσίες όπως πχ:

  • Αυτόματη έκδοση και εκτύπωση αριθμού αποστολής (voucher) με την εταιρεία Courier που συνεργάζεστε (πχ ACS. Speedex, Γενική Ταχυδρομική κλπ), μειώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο το χρόνο εκτέλεσης των παραγγελιών
  • Αυτόματη ενημέρωση του πελάτη με SMS ή και Viber για την κατάσταση της παραγγελίας του (στέλνοντάς του πχ μήνυμα με τον αριθμό αποστολής του δέματός του).

Οι δυνατότητες που υπάρχουν, φυσικά και δεν σταματούν εκεί! Επικοινωνήστε μαζί μας, για περισσότερες λεπτομέρειες!

Δείγματα της δουλειάς μας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά ενδεικτικά sites μας ποικίλης θεματολογίας και ύφους

Πώς φαντάζεστε το eshop σας;

Κάθε ιδέα και κάθε συνεργασία, απέχει μόνο 1 κλικ…

Ας συζητήσουμε το πώς έχετε φανταστεί το δικό σας site και είναι βέβαιο πως το αποτέλεσμα που μπορεί να προκύψει με τη συνεργασία μας, θα σας ανταμείψει!