ΕΤΠΕ

Η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ) εκπροσωπεί τους Έλληνες επιστήμονες ΤΠ) με κοινό ενδιαφέρον τις εφαρμογές τους στην εκπαίδευση.
etpe-logo

Λίγα λόγια για το project

Η ΕΤΠΕ είναι Επιστημονικός Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που εκπροσωπεί τους Έλληνες επιστήμονες των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (ΤΠΕ) με κοινό ενδιαφέρον τις εφαρμογές τους στην εκπαίδευση.  Μέλη της ΕΤΠΕ μπορεί να είναι επιστήμονες ερευνητές, δημιουργοί εκπαιδευτικών εφαρμογών, εκπαιδευτικοί και ειδικοί από τους χώρους της εκπαίδευσης, της διοίκησης, της τεχνολογίας κλπ., με κοινό ενδιαφέρον την προώθηση της γνώσης, της διδασκαλίας και της μάθησης με την υποστήριξη των ΤΠΕ.

Εμείς αναλάβαμε τον ανασχεδιασμό του επίσημου site της ΕΤΠΕ το οποίο περιλάμβανε (πέραν του αισθητικού ανασχεδιασμού) την ανάπτυξη ενός custom συστήματος μέσω του οποίου ελέγχεται η αίτηση, έγκριση & διαχείριση των μελών της Ένωσης. Το διαχειριστικό αυτό σύστημα αναπτύχθηκε βάσει πολύ συγκεκριμένων αναγκών και προδιαγραφών, με κύριο όμως γνώμονα την ευχρηστία και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.

Τεχνολογίες / Βασικά στοιχεία

Responsive design
Βελτιστοποίηση ταχύτητας
Συμμόρφωση με GDPR
Βασικό SEO
Σύνδεση με Google Analytics/Search Console
Ενότητα των Νέων/Blog
Custom Code
Σύνδεση με Social Media
Σύνδεση με υπηρεσία Newsletter

Δείτε μερικά ακόμη projects